Har du inte nått de resultat som du vill, trotts ansträngningar, planering, övning/träning, utbildning inom ditt karriärs/fokus område (oavsett om det handlar om idrott, teater, konst, musik, eller i näringslivet)? Då kan mental träning med hjälp av hypnos vara det som hjälper dig till nästa nivå och öka din förmåga att prestera. Nå toppresultat med hjälp av den här djupare formen av mental träning, förfina teknik, skapa nya muskel och kroppsminnen, lär dig att slappna av vid events, föreställningar, uppvisningar och tävlingar så att du presterar på topp när det gäller. Släpp dina egna begränsningar med hjälp av mental träning och hypnos/hypnosterapi.

Viktiga nycklar till framgång är:
– Att vara lugn avslappnad och samlad
Mental press skapar spänning i kroppen. Topp prestation sker lättare när du får tillgång till din fysiska och mentala avslappning. Hypnos och självhypnos är ett otroligt bra redskap för stressreduktion. Jag hjälper dig att bearbeta fysisk och mental spänning som finns i din kropp och ersätter det med en känsla av lugn och harmoni i både kropp och själ. Du blir mer tillfreds och alert, en ökad känsla av glädje och frid. Avslappningen har också ett annat viktigt syfte och det är skapa det optimala sättet för din kropp att undermedvetet göra sitt jobb utan störningar från ditt medvetna.

– Positivt Självprat
Självprat är den interna dialogen du har eller det du säger högt om dig själv eller en situation. Hjärnforskare säger att vårat självprat genererar ca. 150 – 300 ord/minut. Med negativt självprat skapar begräsningar för vad du tror att du kan göra och prestera. Negativt självprat handlar om dåtid och framtid samt slutresultatet. Det är faktorer som du inte kan påverka men med hjälp av hypnos kan du mycket lättare förändra ditt självprat till att bli positivt och därmed skapa bättre förutsättningar att lyckas istället för att misslyckas. Det är viktigt att du blir och är medveten om den självkritik du ger dig själv och vänder det till positivt självprat som stärker. Detta är lika viktigt som fysik träning eller övning på själva tekniken (oavsett om det är att måla, sjunga, skådespela, dansa eller presentera i media eller näringslivet). Genom hypnos är det mycket snabbare och lättare att eliminera det som är negativt och förändra det till positiva känslor.

– Koncentration
Har du svårt med koncentrationen? Har du svårt att fokusera? Människor som har svårt att koncentrera sig säger ofta att de har svårt att fokusera och blir därför lätt distraherade av det som finns runt omkring. Vanliga orsaker till att tappa fokus är: Oro att inte vara tillräckligt bra, dåligt självförtroende samt distraktioner runt omkring dig. Koncentration handlar om att kunna fokusera och vara i nuet så att du kan prestera det när det gäller. Hypnos hjälper dig med att ta bort de blockeringar som finns i det undermedvetna som hindrar dig från att kunna fokusera till max. Genom hypnos kan du förbereda dig i ett tillstånd där distraktioner inte finns, och i det tillståndet blir du inte distraherad av det som händer runt omkring dig. Ju mer du tränar på detta ju mer kontroll får du genom självdisciplin, medvetenhet och koncentration.

– Släppa prestationsångesten
Det finns många duktiga artister, sångare, dansare, idrottare som presterar på topp när de tränar men kan inte prestera när det är dags att leverara i tävlingar eller på scenen, prestationsångest. Genom hypnos får du hjälp att mentalt förbereda dig inför en tävling, ett event, en förställning etc. Du får redskap för att öka din självdisciplin, din självmedvetenhet och koncentration och därmed vara i nuet med full koncentration på den uppgift du har framför dig. På det sättet tar du en utmaning åt gången och byta ut ångestkänslan mot en vinnarkänsla och vara ”in the Zone” och i ”Flow”.

– Hantera rädsla
Rädsla är en smärtsam känsla som kan triggas igång av något som är verkligt eller en fantasi. Det undermedvetna kan inte skilja mellan verklighet och fantasi så oavsett vilket, blir reaktionen lika kraftfull. När du känner rädsla stoppas inlärningsprocessen, så det är viktigt at reflektera över: Vad det är du som du rädd för? Och hur det påverkar dig? Samt vad det är som triggar igång rädslan? Är du rädd för vissa banor, arenor, ställen, platser? Med hjälp av hypnos får du hjälp att transformera ”rösten” om tidigare ”misslyckanden” och förändra den ”rösten” till positiva tankar om framgång. Du lär dig tekniker för att eliminera de negativa tankarna.

– Hantera misstag och misslyckanden
Dömer du dig själv för det som hänt i det förflutna? Kanske har du gjort något eller några ”misstag” som gjorde att du misslyckades på en tävling, på scenen, på ett event etc. Om du vill bli och fortsätta att vara framgångsrik så måste du släppa det som hänt och sluta att slå på dig själv för det som hände. Om du slår på dig själv för gamla ”misstag” fråga dig själv: Har det hjälpt dig att du slagit på dig själv för att du gjorde ”fel” och ”misslyckades”? Har det fått dig att må bättre? Har det förbättrat dina prestationer? Med hjälp av hypnos kan du kommunicera med ditt undermedvetna och omprogrammera dig själv till framgång. Genom att du förbereder dig genom avslappning, visualisering, bearbetar gammalt känslomässigt bagage och negativa/destruktiva beteenden och tankar får du bättre fokus och kan koncentrera dig på ett helt annat sätt.

Mental träning med hypnos görs mot ett givet mål under en säsong eller längre period, tex. inför en tävling, förställning eller ett event. Metal träning fungerar precis som vilken muskel som helst, den behöver regelbundet tränas för att bli starkare, bättre och smidigare!

Kanske är det något för dej? Är du nyfiken? Och vill prova?
Du är varmt Välkommen att kontakta mej med frågor/funderingar och/eller boka tid för ett första möte!