Nästan alla ställer vi oss någon gång frågan: Vad ska jag göra med mitt liv? Vad är mitt syfte? Så hur hittar man sitt sanna livs mening? Hur hittar man svar? Det är svårare än det låter, enklare än det verkar!

– LYSSNA PÅ DIN INTUITION!

Alla har vi en inre röst som fungerar som vårt interna radarsystem och guide. Vi behöver egentligen bara lyssna på den och lita på att den leder oss åt rätt håll så gör den det! Problemet är att vi lägger oss i, vill styra och strukturera upp eller lägger värderingar och tankar om vad andra ska tycka och tänka om det, så vi håller oss tillbaka, slutar lyssna på vår inre röst och tappar tron på oss själva.

Vad gör dej lycklig? – Svara ärligt samtidigt som du verkligen analysera din egen lycka.
Vad ger dig sann glädje? Skriv en lista … kanske kan du se en trend utvecklas. Vad hindrar dig från att fullfölja din glädje och göra dem till ditt liv syfte eller uppdrag?

Om du tillbringar större delen av din tid att göra tråkiga saker, har ett arbete som du inte tycker om eller leva ditt liv på ett otillfredsställande sätt. Se och erkänna det! Och var sedan redo att acceptera den förändring som behöver ske. Förändring kan komma i form av tankemönster, en sjukdom eller sjukskrivning, någon närstående som dör eller en relation som tar slut, en tydlig karriärs förändring eller en förändring i val av livsstil.

Använd alla tillfällen och alla situationer att hitta nycklar och ledtrådar om vad som gör dej frustrerad, vad som retar dig, vad motiverar och engagerar dig. Gör medvetna observationer av dina reaktioner, då har du en möjlighet att börja reflektera och se. Fråga dig själv vad du älskar att göra, vad du älskar om dig själv, vad du älskar i ditt liv? Fråga dig själv vad som verkligen är viktigt för dig? Vad som inspirerar dig? Hur kan du göra en positiv skillnad i världen för dig själv och andra?

När vi lever våra passioner och livsändamål är vi uppfyllda, nöjda och glada. Alla de här positiva vibrationerna sprids och reflekteras till varje hörn av ditt liv och blir ett gott exempel för andra att följa. Så lita på att du göra de rätta valen för dig. Lyssna på din inre röst och lita på den.

Ibland kan din inre röst leda dig längs en väg som ger dig stor personlig glädje och tillfredsställelse, men kan verka lite oortodoxa och olämpliga, för din familj, vänner och kollegor. Det kan innebära att du behöver gå emot önskemål och råd från andra, särskilt för nära vänner och familj. Men var sann mot dig själv oavsett. Gå din egen väg. Gör dina beslut baserat på dina egna personliga sanningar, ingen annans. Ha tro och tillit till dina drömmar och följ dom!

Tålamod är också en viktig nyckel. Att hitta sitt livs mening kan ta tid och kan vara svår att hitta! Lita på att allt händer med rätt ”timing” och i rätt ordning! Om du känner dej ouppfylld och har en längtan efter något mer i livet, ge dej själv tid och ha tålamod! När du väl hittat din passion och börja leva ditt syfte kommer allt ha varit värt det!

”Nog finns det mål och mening i vår färd –
men det är vägen, som är mödan värd”
– Karin Boye