Ingen kan gå tillbaka och starta om från början, men vem som helst kan börja idag och göra en ny avslutning.
Här kommer några tips och idéer om förhållningssätt som kanske kan stötta på vägen!

1. Omfamna enkelhet! Göra det lilla till det stora! Lägg i från dej perfektionens rustning och bjud på dej själv kanske över en kopp kaffe eller te på den tid som finns till hands. Det behöver inte vara stort eller märkvärdigt, det enda som behövs är närvaro och en god intention!

2. Inventera dina ägodelar. Vet inte hur många gånger jag gjort det och hittat en massa bra saker som jag inte ens visste om att jag hade! Det är miljövänligt, sparar pengar, kanske kan du sälja något och tjäna lite extra samtidigt som du får möjlighet att tömma/rensa förråd och rum. Det rensar gammal energi och ger plats för ny!

3. Lägg din kraft och energi på det som flödar av sig självt i stället för att kämpa och strida motströms. Om det inte finns mylla att påverka och förändra, släpp det och gå vidare! Fokusera om, tids nog blir allt som det ska bli! Försök lita på att universum och existensen vill dej väl och vet vad som behöver ske och i vilken ordning! Med lite perspektiv och distans brukar de flesta både förstå och uppskatta hur det blev.

4. Det finns ingen bättre tid än nuet för att uppnå några av dina större mål. Erövra dina drömmar nu! Sluta hitta på ursäkter och undanflykter! Sluta vänta, på något som aldrig händer! Du blir inte yngre och lever inte för alltid! Det du kommer att ångra på dödsbädden är med säkerhet de saker du INTE gjorde, så ta chansen nu medans det finns tid att förverkliga!

5. Börja ge! Komplimanger, leenden, Håll upp dörrar och hjälp gamla över gatan, donera pengar, bli en volontär arbetare eller hjälp en familj i nöd. Det hjälper oss att komma ut ur vår egen lilla bubbla och ego, det skapar ett sammanhang och en mening med våra liv i ett större sammanhang! Så ge näring till din själ och bygg en starkare relation och samhörighet med andra människor!

6. Vara snäll och respektfull mot alla oavsett om du känner dom eller inte! Förändring börjar med oss själva, var den lilla droppen som skapar ringar på vattnet. Du spelar roll och kan påverka en annan människa på ett positivt sätt varje dag i stort och smått om så bara med ett genuint och vänligt leende.