Sommar i Sverige och Norden är så speciell!
Det är ju inte så många dagar på året man kan bad, gå i shorts och linne, sitta i den varma solen och äta glass samt njuta av ljuset långt in i natten! Det känns som om jag vill suga ut varenda droppen av allt detta innan hösten kommer!! Och det påminner mej så mycket om hur viktigt det är att vara i det som är, att stanna upp och ta tillvara det som händer just nu!

Så jag känner ett bubblande härligt pirr i kroppen när jag tänker på min vackra Ö i den Ålandska skärgården!
Här ska jag vara 4 veckor, 4 underbara fantastiska veckor i en stuga med utsikt över ett fantastiskt Ålandshav.
Naturen runt omkring är vildvuxen och levande, ljudet av havet som slår mot klipporna och måsarna skri som ekar över havet väcker något i mej.

Känslan av frihet och expansion kommer så nära inpå min själ och gör mej ännu mer levande! Inte bara när solen skiner utan även när nordan vinden viner, stormen ligger på och gör allt i sin makt för att blåsa bort allt i sin väg, skumande vita vilda vågor, gungande knakande träd och regn som piskar på fönster rutorna! Beundrar så kraften som finns i denna vackra natur, den speglar min inre urkraft och väcker mej till liv!

Den här platsen är viktig för mej, viktig för att den gör mej mer äkta, den hjälper mej att bli ett med allt runt omkring, fåglarna, naturen, vinden, vattnet … ALLT! Ingen dator, inget nätverk, begränsad telefon, nästan ingen kontakt med omvärden alls! Egot och Mindet har mindre makt och kontroll över mej här!

Från det hektiska, stressiga, brusiga och bullriga Stockholm till en liten ö mitt i naturen, kontrasten är omedelbar och slår ner som en omedelbar, rensande klar blixt i kroppen. Varenda cell i min kropp känner en så stor tacksamhet tlll denna fantastiska resurs i mitt liv som så omedelbart väcker mej till liv igen!

Vilka resurser har du i ditt liv?
Resurser och tillgångar som stöttar dej och väcker dej till liv!
Hur & När kan du bäst använda dom?
För mer närvaro, möjighet att landa i dej själv och fylla dej själv med positiv energi!

Jag skriver detta för att jag vill inspirera och öppna dina ögon för vad som ger dej kraft och energi! Det behöver inte vara svårt, stort, dyrt eller krångligt. Oftast finns dessa fantastiska resurser (en resurs kan vara vad som helst tex. en plats, personer, saker/föremål etc.) bara runt hörnet, vi har bara inte sett dom som just stärkande resurser att använda och fylla på våra depåer.

Dela gärna med dej av dina resurser, det kan inspirera andra!