Att lita på det okända eller inte?
Att följa magkänslan utan att veta vart det slutar och hur det kommer att gå?
Att följa den lilla rösten inuti utan att veta vart den leder?
Vi håller alla tillbaka oss själva på ett eller annat sätt av rädsla för att misslyckas, eller för vad andra ska tro och tänka om oss!

Vi skulle alla våga mer om värden runt omkring oss var mer kärleksfull och omtänksam. Tyvärr så kan vi inte förändra världen som den ser ut nu på en gång MEN genom att bygga ett bra, tryggt socialt nätverk runtomkring oss själv, så kan vi påverka vårt eget liv och bidra till andras. Ett nätverk som stöttar och hjälper ovillkorligt, där människor lyfter och peppar varandra att nå sina drömmar istället för att kritisera och döma.

Nej det är ingen dröm och det kan bli din verklighet om du verkligen vill …!
Vem har sagt att man måste vara många i ett nätverk? Det kan absolut räcka med 2 personer i ett litet nätverk, om grunden är god så kommer nätverket om man vill att kunna växa med tiden.

Vart ska jag hitta dom personerna kanske du tänker?
Allt börjar med dej! Din intention, din attityd och beteende! Har du hört om ”The law of attraction”!? Antigen dras andra till dej med samma ”mindset”, samma värderingar och tankar som du eller så dras du till sådana sammanhang och nätverk! Fråga, lyssna och prata med andra! Kanske blir du förvånad över hur många som tänker och känner likadant som du? Och kanske är de, som du trodde skulle var minst intressanta dom som är mest intresserade? Var öppen och nyfiken så kommer du kanske bli postivt överraskad!

Och hur ska jag komma igång?
Ingen plan eller struktur behövs för att starta, det enda du behöver är en vilja och ett engagemang samt en känslan av att detta är något VIKTIGT för dej! Då är du faktiskt redan halvvägs där! Krångla sedan inte till det utan var lyhörd, öppen och nyfiken på den kreativ process som startas upp, de människor som hänger på samt den miljö och energi som flödar. Det kanske börjar på ett sätt och slutar på ett helt annat sätt som kanske är ännu bättre!

Var inte rädd om det inte går som du tänkt! Allt blir som det ska, hur det än blir.
Och misslyckas du så har du lärt dej massor som du inte behöver göra om nästa gång!

Känner du dej taggad?
Börja då idag, det finns ingen bättre dag att börja på!