Vad är det egentligen för signaler och energi vi skickar ut till andra människor och till universum? Och varför fungerar det ibland och ibland inte? Oavsett om det är omedvetet eller medvetet!

Min egen erfarenhet är att det handlar om vilken känsla och vilken kvalité av mej själv jag lägger i min intention! Inte vad jag gör, skriver eller säger … utan vilken energi, kraft och kvalité jag lägger i min intention. Är min intention tydlig, djupt grundad/förankrad och sann/ärlig då blir det automatisk fokus och saker händer av sig självt. Är den däremot vag, otydlig, generell och utan en djupare känslomässigt ställningstagande då händer inte mycket och det som eventuellt händer gör det med en ansträngning och utan något vidare flyt.

Här är ett exempel: Jag har en intention att ”jag vill bli en fantastiskt akupunktör som kan trolla med händerna & nålarna, jag försörjer mej på arbetet och har en stor härligt kundkrets där jag är omtyckt och uppskattad”. Jag bokar upp mej på kurser och får mitt certifikat. Men hur jag sedan lyckas efter det beror lite på min intention. Om intentionen är förankrad/grundad känslomässigt i mej, jag är redo att ta steget på riktigt, vågar stå i den och äga den intentionen så kommer det att manifesteras med all säkerhet. Att inte äga intention innerst inne i mej själv, leka liten, inte ta plats, inte ta själsligt ägarskap och stå för det och manifestera … då kommer det att sätter käppar i hjulet för mej medvetet eller omedvetet.

Så för oss alla att fundera på våra egna intentioner när vi gör saker och ting, när vi tar beslut och agerar:
Vad är din intention med att tex. startar eget företag? Din relation/din partner? Ditt jobb? Din träning?
Vilken kvalité har den? Och hur förankrad och koordinerad i din själ är den intentionen? Hur djupt går den? Vilket åtagande har den? Vilket ägarskap finns det? Hur vill du manifestera det? Vad är du villig att investera känslomässigt i det? Och hur vill du ta det vidare/vart vill du att det ska gå? Åt vilket håll med vilket fokus?

Hur fungerar det och hur gör man?
Det är inte svårt men förutsätter tid, tålamod och ett intresse av att komma i kontakt med känslorna.
Stanna helt enkelt upp och refektera, känn efter innan du agerar och tar beslut … hur upplever du din intention, vilken kvalite, karaktär och energi har den? Är den tveksam, luddig och svag, då kommer antagligen inte mycket att hända alt. så händer det men bara utifrån ren envishet och onödig mängd energi och kraft, oftast blir den inte långvarig. Är den klar, tydlig, djup och jordad rent energimässigt, en känsla av att du äger den och står för den även om det känns läskigt! Då kommer den energin att driva igenom din intention på ett naturligt sätt med bättre flyt och energi.

Jag vill genom detta bara påminna om vikten av att verkligen tona in på din intention på det som du vill göra och genomföra, med känsla och djup så att du får ett känslomässigt ägarskap. Det kommer hjälpa dej att driva den vidare in i handling. Och är det så att du upptäcker att det inte finns någon djupare intention bakom så det ju en väldigt intressant insikt och reflektion som kan ge vägledning om vad som saknas och behövs för att nå hela vägen, eller så är det ett bra tillfälle att rensa och plocka bort onödigt störande brus, tankar och idéer som inte behövs och bara stör fokuset på det som verkligen är viktigt!